Team Mooi Mens

 

Mensje Waterweg

Goedendag Mooi Mens,

Graag heet ik u welkom in mijn beautysalon. Ik zal mij aan u voorstellen.

Mijn naam is Mensje Waterweg, 30 jaar, getrouwd met Jan-Willem en samen hebben we een dochter Bella en een zoon Rens. In 2009 ben ik gestart met mijn droom:

Beautysalon Mooi Mens.

Verzorging is voor iedereen, jong en oud, dik en dun, man of vrouw. Ieder mens is mooi en heeft een uitstraling. Het is geweldig daar mijn steentje aan bij te dragen.

Ten slotte is een verzorgde lach of rimpel toch een stuk mooier?

In 2006 heb ik de opleiding schoonheidsspecialist afgerond op het IMKO college te Amersfoort. Deze opleiding was voor mij echt een basis. Naast de ervaring die ik opdeed tijdens mijn stage en werk in de uiterlijke verzorging, wilde ik meer. Meer weten, meer leren en ervaren in dit vak. De opleiding allround huidspecialist was voor mij een nieuwe uitdaging. Ook deze opleiding volgde ik bij IMKO waar ik ontzettend veel heb geleerd en veel plezier heb gehad.

Na ervaring te hebben opgedaan in verschillende instituten ben ik voor mijzelf begonnen. In 2009 ben ik gestart in Drielanden-Harderwijk. In 2013 heb ik de kans gegrepen mijn praktijk uit te breiden in Hierden.

Bij Beautysalon Mooi Mens bent u aan het goede adres voor ontspanning, huidverzorging en huidverbetering. Beautysalon Mooi Mens is voor uw verzorging van top tot teen!

Kom het ervaren. Graag tot ziens!

Vriendelijke groeten,

Mensje Waterweg

 

Bij IMKO heb ik onder meer het volgende geleerd:

– De behandeling voor de man

– Acné behandeling

– Natuurwetenschappen

– Opleiding Parfumerie

– Ondernemen

– De behandeling voor de oudere huid

– Shiatsu drukpuntmassage voor het gelaat

– Lymfedrainage voor het gelaat

– Voetreflex massage

– Lesgeven

– Nagelstyling

– Visagie

– Oorreflex

– Bindweefselmassage

– Nek- schouder massage

– Aromatherapie

– Penseel massage

– Elektrisch ontharen

– Psychologie

– MBO opleiding Pedicure

 

Carmen Brehler

Mijn naam is Carmen Brehler, woonachtig in Elburg. Opgeleid tot allround schoonheidsspecialist en wimperstyliste. In september 2017 ben ik als stagiaire huidverbetering aan de slag gegaan bij Beautysalon Mooi Mens. Na de afronding van mijn specialisaties heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn werkervaring verder op te doen binnen het team van Mooi Mens. Schoonheidsverzorging is mijn passie, huidverbetering boeit mij enorm en u als klant in de watten leggen is mijn missie. De diversiteit bij Beautysalon Mooi Mens, het jonge team en hun enthousiaste professionele houding spreekt mij aan en ik ga dan ook met plezier iedere keer aan het werk bij Beautysalon Mooi Mens.

Ik heb tijdens mijn opleiding diverse stages gelopen in een drogisterij, een schoonheidssalon en in 2017 heb ik 3 maanden stage gelopen op Malta waar ik fulltime als medewerker heb gewerkt in een 5 sterren resort. In Malta heb ik diverse massagetechnieken aangeleerd gekregen; Ik nodig u graag uit op de massagetafel om dit te komen ervaren. Naast mijn werk bij Mooi Mens begin ik in het najaar 2018 ook een professionele studie op gebied van Visagie en hairstyling te Amsterdam.

Heel graag tot ziens bij mij op de behandeltafel!

Vriendelijke groet,

Carmen

Uiteraard kunt u ook bij mij terecht voor onderstaande behandelingen;

- Gezichtsverzorgende behandelingen

- Huidverbetering o.a. bindweefsel en acné

- Visagie op maat

- Styling van uw wenkbrauwen

- Wimperlifting

- Massage ( o.a. Deep Tissue, Stress release, Relaxation )

 

Jannie van den Brink

Hallo iedereen. Ik ben Jannie en ik woon in Oosterwolde. Afgelopen 2 jaar heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd en afgerond in Zwolle. Voor deze studie heb ik verschillende stages gelopen in een drogisterij en bij een schoonheidssalon/kapsalon. Het schoonheidsvak is een mooi vak. Het klantcontact vind ik erg leuk en ik stel me graag dienstbaar op. Er zijn veel ontwikkelingen in ons vak en dat heeft mij doen besluiten een uitgebreide huidverbeterende studie te gaan volgen komend jaar. Ook deze hoop ik in Zwolle af te ronden. 

Vanaf september ben ik op de donderdag en vrijdag aan het werk bij Beautysalon Mooi Mens. Ik ga enthousiast aan de slag met de kennis die ik al heb om u een prettige behandeling te geven. Daarnaast zal ik door Mensje en Carmen getraind worden en begeleid in de diverse specialisaties die ik ga volgen tijdens mijn studie.

Wellicht tot binnenkort in de salon!

Vriendelijke groet,

Jannie

Ik ben opgeleid tot algemeen schoonheidsspecialist. U kunt bij mij terecht voor de volgende behandelingen;

- Gezichtsverzorgende behandelingen en duo behandelingen.

- Deelbehandelingen zoals bijvoorbeeld modelleren wenkbrauwen, harsen en verven.

- Ontspanning massages van hoofd, lichaam en/of voeten.

- Manicure

- Dagmake-up