BioPulse Therapy

Wat is een BioPulse Therapy behandeling?

Deze huidverbeterende behandeling is uniek in Nederland. Alleen in de VS bestaat een soortgelijke behandeling. Het is dus zeer exclusief! Met prachtige resultaten.

De BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. De behandeling bestaat uit 100% (!!!) natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen. Omdat de ingrediënten door het lichaam direct wordt herkent is de behandeling effectief en snelwerkend.

Het is een detox van de huid die zorgt voor diverse verbeteringen.

Indicaties:

Huidverbeterend voor iedereen, acne huid, vermoeide/verslapte huid, rokershuid, verouderde huid, gestreste huid.

Effecten:

  • Anti-aging, lifting en versteviging
  • Aanmaak van collageen en elastine
  • Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
  • Verhelderen van hyperpigmentatie
  • Verwijderen van dode huidcellen (intensief) en verstopte poriën
  • Bestrijden van vrije radicalen
  • Reguleren van de talgproductie

De praktijk:

U krijgt een ontgiftende reiniging, hierna volgt een peptiden en pure vitamine C behandeling. Daarna wordt het speciale masker aangebracht, deze wordt volledig hard. Dit masker blijft gedurende de intrektijd van 45 minuten pulseren (actief proces). Het masker wordt verwijderd met een wasmassage en daarna wordt de huid verzorgd met een juiste verzorging.

De prijs:

BioPulse Therapy behandeling €100,-

Ontgiftende reiniging, peptiden en vitamine C behandeling, speciaalmasker, verzorging.

 Tijdens het in trekken van het speciaalmasker (45min) kunt u eventueel tegen de serviceprijs van €7,50 een hand of voetmassage bijboeken. Ook is het epileren van de wenkbrauwen bij te boeken voor een speciaal tarief van €11,-.

Let op:

Wij raden aan een spf 50 te gebruiken na de behandeling voor een periode van 7-14 dagen.

Niet geschikt voor zwangeren of lacterende dames. Door de detox werking is het raadzaam 2 weken te wachten na evt botox inspuitingen.

Masker moet 45minuten inwerken. U zit dan rechtop. U kunt eventueel een hand-of voetmassage bijboeken voor €7,50 en/of gebruik maken van een tijdschrift. Uiteraard bent u vrij om zelf een boek of tablet mee te nemen.

Na de behandeling zult u een rode kleur hebben. Ook is het mogelijk dat u het oxygenatie effect ziet. Dit zijn de zuurstofrijke adertjes op het behandelde gebied. Roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg. Ons advies is 2 liter water te drinken na de behandeling en 24u na de behandeling is het niet raadzaam te sporten of van de sauna gebruik te maken.

BOEK ONLINE