Corona protocol

Corona protocol
Beautysalon Mooi Mens

1. Bij betreding van de salon bent u in gezonde conditie. Dit betekent dat u geen last heeft van onderstaande klachten;
Verhoging of koorts, neusverkouden, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of benauwdheidsklachten.
2. U bent in gezonde conditie en bij u thuis heeft er niemand koorts. Heeft u Corona gehad? Na 2 weken van genezing bent u welkom voor een behandeling.
3. U komt precies op tijd voor uw afspraak, maximaal 5 minuten voor aanvang. Bent u eerder? Dan verzoeken wij u buiten of in uw te auto wachten.
4. U komt alleen. Voorlopig zijn duo behandelingen niet toegestaan. Ook is op elkaar wachten niet mogelijk. U kunt onder begeleiding naar de salon komen wanneer u dat niet zelfstandig kunt. Maximaal 1 begeleider.
5. Wilt u vooraf thuis gebruik maken van uw toilet? Wanneer de nood hoog is kunt u uiteraard gebruik maken van ons toilet. Deze zullen wij weer reinigen na gebruik.
6. Wij verzoeken u om uw sieraden thuis te laten.
7. Volg ons Hygiëne stappenplan. Wij zullen u informeren en begeleiden bij betreden van de salon. Er zal een intake zijn op 1,5 meter afstand.
8. Praat zo min mogelijk tijdens de behandeling. Voor en na uw behandeling is er ruimte om te praten op 1,5 meter afstand.
9. Houdt 1,5 meter afstand van uw schoonheidsspecialiste en/of andere klanten buiten de behandeling om.
10. Service make-up bieden wij voorlopig niet aan. Wel kunt u vooraf een uitgebreide make-up boeken. In de salon is er voorlopig geen gelegenheid uzelf op te maken.
11. We kunnen u helaas niet voorzien van drinken en/of versnaperingen.

Bedankt voor uw begrip.