Henna wenkbrauwstyling

Henna wenkbrauwstyling

Met henna verf kunnen wij de wenkbrauwharen een tot een paar tinten donkerder maken, maar ook de huid voorzien van een afdruk. De speciale henna kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken en laat een schaduw achter op de huid, die kan variëren van subtiel tot donker. Die schaduw houdt 5 tot 14 dagen, zodat u al die tijd geen make-up nodig hebt.

Brow henna is er in diverse tinten. Van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin. Maar hoe licht de gebruikte kleur ook is, het resultaat zal altijd vrij intens zijn. Heeft u zeer lichte wenkbrauwen en/of houdt u van een naturel resultaat? Dan is ons advies om voor “normale” verven te kiezen.

Deze wenkbrauwbehandeling is zeer uitgebreid. Wij kijken naar uw contouren en maken een gepersonaliseerde verf voor u klaar op maat. Wij adviseren iedereen om voor de geboekte behandeling even langs te komen voor een kosteloos allergie testje. Door de samenstelling van de henna verf kan het zijn dat u wellicht gevoelig bent, dan adviseren wij de “normale” verf.

Niet geschikt voor zwangeren. Behandeling op eigen risico.

 

Wenkbrauwen verven met henna    € 20,-

Wenkbrauwen henna & styling        € 33,-