Huidverbeterende peeling

Wat is een Bio peeling?

De Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze 100% natuurlijke kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Je huid kan (tijdelijk) rood zijn, het kan prikkelig aanvoelen en de huid gaat in lichte mate schilveren. Dit is het effect wat wij willen.

Wat kan u kunt bereiken met deze krachtige Bio Peel zijn dezelfde eigenschappen zoals hieronder beschreven over de chemische peeling.
De behandeling €77,50 bestaat uit: Reiniging, lysing, epilatie wenkbrauwen, intensieve biopeel, herstellend masker en dagverzorging. Let op: na deze behandeling(en) is het aanbrengen van een SPF noodzakelijk. Harsen tijdens deze behandeling is niet mogelijk.

Deze peeling kan het hele jaar door gegeven worden. Wel is het noodzakelijk 14 dagen na de behandeling spf50 te gebruiken. De huid wordt gevoeliger voor uv-stralen. Het is daarom niet raadzaam deze behandeling te ondergaan voor een zonvakantie.


Chemische peeling

Afhankelijk van de huidvraag zetten wij diverse natuurlijke peelings in. De peeling is op basis van diverse zuren zoals glycolzuur, melkzuur en appelzuur. Wanneer u last heeft van aging, huidverkleuringen, hyperpigmentatie, zwangerschapsmasker, doffe vale huid en/of acne is deze behandeling aan te raden.

Voor een mooi en goed resultaat adviseren wij meerdere behandelingen. Eenmalig geeft het de huid een fantastische glow en zijdezacht gevoel. Wij zetten de chemische peeling ook in icm andere huidverbeterende behandelingen. Vraag de specialist voor een maat gemaakt huidplan voor de aanpak van jouw huidwens.

Prijs:

Gezichtsbehandeling € 65,-
Reiniging, modellage wenkbrauwen, chemische peeling, masker afgestemd op het huidtype en verzorging.

Let op: Deze behandeling werkt nog 2 à 3 weken actief door. Het advies is met uw gelaat uit de zon te blijven om schade te voorkomen. Gebruik een dagverzorging met een hoge spf. Om deze reden worden de behandelingen alléén in de maanden September t/m Maart uitgevoerd. Harsen is tijdens deze behandeling niet mogelijk.

Microdermabrasie – diamanten

Deze behandeling is zeker iets voor u als u toe bent aan verfrissing van uw huid. De microdermabrasie is een mechanische dieptepeeling. Met diamanten koppen wordt er een dun laagje van de huid afgeslepen. Dit is pijnloos en zorgt voor:

– Stralende huidtint

– Verminderde rimpeldiepte

– Littekens worden oppervlakkiger

– Vervagen van pigmentatie

– Verkleinen van grove poriën

– Verbetering van huidstofwisseling en doorbloeding

– Stimulatie van de collagene en elastine vezels

De behandeling.

Ondergaat u deze behandeling eenmalig zal het resultaat verfrissend zijn. Wij adviseren een kuurbehandeling. U ondergaat 6 behandelingen met een tussentijd van 7-10 dagen. Zo kunnen wij beter op uw huidconditie inspelen.

Wij komen u graag tegemoet: 6 behandelingen = 5 betalen*

Let op! Deze behandeling werkt nog 2 à 3 weken actief door. Het advies is met uw gelaat uit de zon te blijven om schade te voorkomen. Gebruik een dagverzorging met een hoge spf. Om deze reden worden de behandelingen alléén in de maanden September t/m Maart uitgevoerd. Harsen is tijdens deze behandeling niet mogelijk.

Prijs:

Gezichtsbehandeling  € 72,50

Reiniging, dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, de huidverbeterende peeling, masker afgestemd op huidtype, verzorging.

Kuurverband  € 362,50

U ondergaat 6 behandelingen en betaald er slechts 5.

Reiniging, peeling, masker afgestemd op huidtype, vitamine capsule, verzorging. Naar behoefte zorgen wij tijdens de kuur ook voor de dieptereiniging en/of het bij modelleren van de wenkbrauwen.

BOEK ONLINE