Lymfedrainage

Wat is lymfedrainage?

Lymfedrainage is een massagetechniek die bestaat uit zachte ritmische pompbewegingen en zich speciaal richt op de afvoer van afvalstoffen via de lymfebanen. Lymfe is een helder vocht dat circuleert in en rondom de weefsels van ons lichaam. Via lymfevaten en lymfeknopen worden afvalstoffen uit de weefsels weggevoerd. Bij een blokkade van dit lymfesysteem, kan het vocht en de afvalstoffen niet worden afgevoerd, zodat een (lichte) zwelling kan ontstaan (een oedeem).

Indicaties:

Vochtwallen, gezwollen ogen, een ouder wordende huid, atrofische / eczeem huid, acné huid. Een absolute aanrader wanneer u een cosmetische ingreep in het gelaat overweegt. Lymfedrainage voor en na een cosmetische ingreep bevordert het herstel van de huid.

Resultaat:

De lymfemassage stimuleert de lymfe doorstroom. Zo bereikt het verschillende resultaten; ontspanning, slinking van het aangedane huidgebied, egale huid, maar ook de afvoer van de afvalstoffen. Het advies is dan ook veel water te drinken zodat de afvalstoffen zich kunnen uitscheiden.

Prijs:

Gezichtsbehandeling € 75,-
Reiniging, peeling, dieptereiniging, lymfedrainage van het gelaat,
masker afgestemd op het huidtype, verzorging van het gelaat.

Kuurverband € 52,50 (per behandeling)
Reiniging, lymfedrainage van het gelaat, verzorging van het gelaat.

Modelleren van de wenkbrauwen kan voor het speciale tarief van €11,- bijgeboekt.
BOEK ONLINE