Microneedling

Wat is microneedling?

Absolute huidverbeterende behandeling die nog 12 weken doorwerkt in je huid. Creme de la creme onder de huidverbetering. We activeren de huid en stellen hem paraat om in actie te komen. Hoe? Lees verder.

Met een speciale pen maken we ruim 1700 microkanaaltjes per seconde, dit activeert meerdere huidprocessen. Alle huidcellen worden in paraatheid gesteld om de “aangedane huid” te gaan herstellen. Dit zorgt voor extra aanmaak van de juiste cellen die we nodig hebben om specifiek werk in de huid te verrichten. Zoals bijvoorbeeld het verstevigen van de huid door de aanmaak van het juiste type collageen en elastine. Of de afbraak van overbodige pigmentcellen bij hyperpigmentatie. Ook het herstructureren van het door het lichaam zelf aangemaakt korrelig collageen behoord tot de opties. In dit proces verbeteren we een litteken.

3 tot 6 behandelingen nodig voor (langdurig) effect. Persoons en situatie afhankelijk. We kunnen ook kiezen voor een combinatie met andere huidverbeterende behandelingen.

Bent u bereid uw huid te verbeteren? Laat ons u helpen. Microneedling zetten we in voor:
– Verbeteren van anti-aging; rimpeldiepte wordt opgevuld met huideigen collageen(!!!).
– Verbeteren van (acne) littekens
– Natural Glow
– Verkleinen poriën
– Verheldering van pigmentatie
– Verbeteren van onregelmatigheden in de huid
– Verbeteren van de huidstructuur bij rosacea/couperose
– Algemene huidverbetering

De behandeling

Iedere huid is anders, ook uw eigen huidwens speelt een grote rol. Wat zou u willen verbeteren en waar moeten wij onze aandacht op vestigen? We stellen eerst samen een uitgebreid huidplan op tijdens een kosteloze intake. We bespreken uw gezondheid en uw wensen. Ook stellen we een reële prognose. Wij leveren dus altijd een behandeling op maat afgestemd op u. Wat ons onderscheid is de luxe waarmee de behandeling compleet is gemaakt. Wij zorgen ten alle tijden ervoor dat het uw huid aan niks ontbreekt. En oh ja, ontspanning mag niet ontbreken.

De behandeling zelf bestaat uit een reiniging van het gelaat, desinfectie gelaat, microneedling van gezicht met speciale huidverbeterende gels, vitamine C treatment, speciaalmasker en oliebehandeling/verzorging.

Prijs €135,- incl verzorging voor de eerste dagen thuis.

Upgraden

Hals €15,-

Hals en decolleté €25,-

Advies klant:

  • Eerste 72uur (3dg) geen bronnen van warmte opzoeken en/of ontwikkelen; niet sporten, geen sauna, niet zwemmen, gebruik van alcohol en koffie minimaliseren, geen hittebronnen zoals open haard/bbq/kookworkshop.
  • Eerste 24u enkel de huid verfrissen met water en het meegekregen product gebruiken.
  • Tot en met 14 dagen na behandeling uiterst gecontroleerd met uv straling omgaan. Geen zon opzoeken en meermaals per dag een spf30 of spf50 aanbrengen. Ook na deze periode blijven verzorgen met spf en zorgvuldig met de zon omgaan.
  • Behandeling heeft een langdurig effect. Uw thuisverzorging met juiste producten is van belang. Laat ons u adviseren, daar zijn we voor.
  • Voor het laten inspuiten van fillers of botox is het advies minimaal 14 dagen te wachten.
  • Harsen of intensieve uitreiniging van de huid kan in een normale schoonheidsbehandeling minimaal 14 dagen voor of na de microneedling.
  • De huid zal na de Microneedling rood zijn en soms licht gezwollen. Dit is een normale huidreactie die wij willen bewerkstelligen. Deze roodheid neemt komende 24-48 uur af dit is wisselend per persoon. De huid kan schilferen dit komt door het huidvernieuwing proces. Ook kleine bloedpuntjes kunnen zichtbaar zijn. Dit is niet erg en hersteld snel. Heeft u twijfels over een huidreactie? Of gewoon een vraag? Neem contact met ons op: 0626604205 of info@beautysalonmooimens.nl
  • Alle processen die geactiveerd zijn door de behandeling maken ook veel afvalstoffen vrij. Het is daarom van belang dat u de eerste dagen 1,5 liter water op een dag drinkt.

BOEK ONLINE