Team Mooi Mens

 

Mensje Waterweg

Goedendag Mooi Mens,

Graag heet ik u welkom in mijn beautysalon. Ik zal mij aan u voorstellen.

Mijn naam is Mensje Waterweg, 32 jaar, getrouwd met Jan-Willem en samen hebben we twee dochters Bella en Liene en een zoon Rens. In 2009 ben ik gestart met mijn droom:

Beautysalon Mooi Mens.

Verzorging is voor iedereen, jong en oud, dik en dun, man of vrouw. Ieder mens is mooi en heeft een uitstraling. Het is geweldig daar mijn steentje aan bij te dragen.

Ten slotte is een verzorgde lach of rimpel toch een stuk mooier?

In 2006 heb ik de opleiding schoonheidsspecialist afgerond op het IMKO college te Amersfoort. Deze opleiding was voor mij echt een basis. Naast de ervaring die ik opdeed tijdens mijn stage en werk in de uiterlijke verzorging, wilde ik meer. Meer weten, meer leren en ervaren in dit vak. De opleiding allround huidspecialist was voor mij een nieuwe uitdaging. Ook deze opleiding volgde ik bij IMKO waar ik ontzettend veel heb geleerd en veel plezier heb gehad.

Na ervaring te hebben opgedaan in verschillende instituten ben ik voor mijzelf begonnen. In 2009 ben ik gestart in Drielanden-Harderwijk. In 2013 heb ik de kans gegrepen mijn praktijk uit te breiden in Hierden.

Bij Beautysalon Mooi Mens bent u aan het goede adres voor ontspanning, huidverzorging en huidverbetering. Beautysalon Mooi Mens is voor uw verzorging van top tot teen!

Kom het ervaren. Graag tot ziens!

Vriendelijke groeten,

Mensje Waterweg

Bij IMKO heb ik onder meer het volgende geleerd:

– De behandeling voor de man

– Acné behandeling

– Natuurwetenschappen

– Opleiding Parfumerie

– Ondernemen

– De behandeling voor de oudere huid

– Shiatsu drukpuntmassage voor het gelaat

– Lymfedrainage voor het gelaat

– Voetreflex massage

– Lesgeven

– Nagelstyling

– Visagie

– Oorreflex

– Bindweefselmassage

– Nek- schouder massage

– Aromatherapie

– Penseel massage

– Elektrisch ontharen

– Psychologie

– MBO opleiding Pedicure

Petra Wallet

Hallo iedereen,

Mijn naam is Petra Wallet. Ik woon samen met mijn man en onze 2 kinderen in Putten. Sinds begin 2020 werkzaam bij Mooi Mens. Met het starten bij Mooi Mens pak ik mijn vak en passie weer op. Sinds 2006 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialist en pedicure. Ik zie het als een leuke uitdaging u als klant van uw voetklachten af te helpen en/of huidproblemen te verbeteren. Mijn specialisaties zijn onder andere massages, pedicure, acne en bindweefselmassage. In het verleden heb ik bij meerdere grote instituten gewerkt. Dit was zeer afwisselend maar minder persoonlijk. Ik word er oprecht blij van om u als gast van Mooi Mens te mogen begeleiden in huidverzorging, huidverbetering en ontspanning. U bent van harte welkom op mijn behandelstoel.

Mensje biedt mij de kans mijn kennis te verdiepen. Ik volg naast interne trainingen ook externe trainingen door heel het land. Mijn hoofd zit regelmatig vol met nieuwe informatie en het is fantastisch dit direct te kunnen delen met u als klant. Graag tot ziens in deze professionele salon!

Vriendelijke groet, Petra.

Ik ben opgeleid tot voortgezet schoonheidsspecialist en pedicure. U kunt bij mij terecht voor de volgende behandelingen;

- Gezichtsverzorgende behandelingen en duo behandelingen.

- Huidverbetering zoals bindweefsel, shiatsu en acne behandelingen.

- Deelbehandelingen zoals bijvoorbeeld modelleren wenkbrauwen, harsen en verven.

- Ontspanning massages van hoofd, lichaam en/of voeten.

- Manicure en pedicure. Ook ben ik gespecialiseerd in de diabetische en reumatische voet.

- Dagmake-up