Team Mooi Mens

 

Mensje Waterweg

Goedendag Mooi Mens,

Graag heet ik u welkom in mijn beautysalon. Ik zal mij aan u voorstellen.

Mijn naam is Mensje Waterweg, 32 jaar, getrouwd met Jan-Willem en samen hebben we twee dochters Bella en Liene en een zoon Rens. In 2009 ben ik gestart met mijn droom:

Beautysalon Mooi Mens.

Verzorging is voor iedereen, jong en oud, dik en dun, man of vrouw. Ieder mens is mooi en heeft een uitstraling. Het is geweldig daar mijn steentje aan bij te dragen.

Ten slotte is een verzorgde lach of rimpel toch een stuk mooier?

In 2006 heb ik de opleiding schoonheidsspecialist afgerond op het IMKO college te Amersfoort. Deze opleiding was voor mij echt een basis. Naast de ervaring die ik opdeed tijdens mijn stage en werk in de uiterlijke verzorging, wilde ik meer. Meer weten, meer leren en ervaren in dit vak. De opleiding allround huidspecialist was voor mij een nieuwe uitdaging. Ook deze opleiding volgde ik bij IMKO waar ik ontzettend veel heb geleerd en veel plezier heb gehad.

Na ervaring te hebben opgedaan in verschillende instituten ben ik voor mijzelf begonnen. In 2009 ben ik gestart in Drielanden-Harderwijk. In 2013 heb ik de kans gegrepen mijn praktijk uit te breiden in Hierden.

Bij Beautysalon Mooi Mens bent u aan het goede adres voor ontspanning, huidverzorging en huidverbetering. Beautysalon Mooi Mens is voor uw verzorging van top tot teen!

Kom het ervaren. Graag tot ziens!

Vriendelijke groeten,

Mensje Waterweg

Bij IMKO heb ik onder meer het volgende geleerd:

– De behandeling voor de man

– Acné behandeling

– Natuurwetenschappen

– Opleiding Parfumerie

– Ondernemen

– De behandeling voor de oudere huid

– Shiatsu drukpuntmassage voor het gelaat

– Lymfedrainage voor het gelaat

– Voetreflex massage

– Lesgeven

– Nagelstyling

– Visagie

– Oorreflex

– Bindweefselmassage

– Nek- schouder massage

– Aromatherapie

– Penseel massage

– Elektrisch ontharen

– Psychologie

– MBO opleiding Pedicure

 

Jannie van den Brink

Hallo iedereen. Ik ben Jannie en ik woon in Oosterwolde. De opleiding tot allround huidspecialist heb ik doorlopen in Zwolle. Voor deze studie heb ik verschillende stages gelopen in een drogisterij en bij een schoonheidssalon/kapsalon. Het schoonheidsvak is een mooi vak. Het klantcontact vind ik erg leuk en ik stel me graag dienstbaar op. Er zijn veel ontwikkelingen in ons vak en dat heeft mij doen besluiten deze uitgebreide huidverbeterende studie volgen. 

Vanaf september 2018 ben ik aan het werk bij Beautysalon Mooi Mens. Ik ga enthousiast aan de slag met de kennis die ik al heb om u een prettige en professionele behandeling te geven. Daarnaast zal ik door Mensje verder getraind worden en bied zij de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen met diverse trainingen, cursussen en studies extern.

Graag ontvang ik u op mijn stoel! Tot ziens!

Vriendelijke groet,

Jannie

Ik ben opgeleid tot allround schoonheidsspecialist. U kunt bij mij terecht voor de volgende behandelingen;

- Gezichtsverzorgende behandelingen en duo behandelingen.

- Huidverbetering zoals bindweefsel, shiatsu en acne behandelingen.

- Deelbehandelingen zoals bijvoorbeeld modelleren wenkbrauwen, harsen en verven.

- Ontspanning massages van hoofd, lichaam en/of voeten.

- Manicure

- Dagmake-up