Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Acties!

BOEK ONLINE

- Februari en maart 2020. Kennismakings acties Petra.
Complete genieten € 75,- Complete gezichtsbehandeling + pedicure tot 30 min.

Total Hot Relax € 48,50 Complete lichaamsmassage met Hotstones.

Duo Complete Actie 2e persoon €12,50 Duo Complete voor slechts € 75,-

Acties zijn geldig in februari en maart 2020 in de agenda van Petra.

 Op onze Facebooksite plaatsen wij regelmatig leuke win-acties en/of last minute acties. Volg ons daarom ook op Facebook. FaceBook Mooi Mens

Nieuws

- Petra is begin 2020 gestart bij Beautysalon Mooi Mens. Naast intensieve interne trainingen, heeft ze al diverse externe trainingen gevolgd en zal ze in de toekomst nog meer cursussen volgen. Om kennis met haar en haar gouden handen te maken kunt u gebruik maken van ons reguliere aanbod maar ook van de fantastische kennismakingsacties!

-Vanaf oktober zijn we gestart met het huidverbetering seizoen. Komende periode is de perfecte timing om uw huid te laten verbeteren. Nieuw in ons assortiment is de BioPulse behandeling. Voor iedere huid zijn er diverse mogelijkheden de huid te perfectioneren. Wij adviseren u graag!

- Yodeyma. Voor uw favoriete parfum of uw zoektocht naar een passende geur voor uzelf of als geschenk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben in de wachtruimte een display staan met uitstekende huidvriendelijke geuren. U kunt zelf de geuren uitproberen. En voor de meeneemprijs van €6,95 voor 15 ml heeft u een leuk cadeau voor uzelf of een ander. Er zijn diverse kwaliteitsgeuren voor heren en dames. De flacon is ideaal mee te nemen in uw handtas of voor op vakantie!