Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Acties!

BOEK ONLINE

- Coffee To Go! €75,-
Cappuccino schuimreiniging, coffee peeling, dieptereiniging, modellage wenkbrauwen, energy power ampul, power cupping face, massage gelaat incl hoofdhuidmassage, white coffee mask, moisture lipcare en verzorging. Met natuurlijk als afsluiter een vers met liefde gezet kopje koffie.

- Kennismakingsactie Joanne €40,-
Moment to relax (rugmassage incl rugpeeling) met Total fresh up (reiniging gelaat, verven wimpers en wenkbrauwen, modellage wenkbrauwen, verzorging gelaat).

- Well being treatment €125,-
Complete lichaamsmassage met warmtekussen + Coffee to go.

Deze 3 acties zijn te boeken tm november 2020 obv beschikbaarheid.

 Op onze Facebooksite plaatsen wij regelmatig leuke win-acties en/of last minute acties. Volg ons daarom ook op Facebook. FaceBook Mooi Mens

Nieuws

- Vanaf 11 mei hebben wij onze deuren weer geopend voor behandelingen. Wij werken met een Corona protocol en zullen u in de salon begeleiden met onze Hygiëne stappenplan. Wilt u even ons protocol doorlezen voordat u een afspraak maakt?

- Per September zal Mensje zicht richten op de uitgebreidere behandelingen. Concreet betekent dit dat het niet meer mogelijk is los een deelbehandeling, pedicure/manicure en/of massage te boeken. Wel is het mogelijk deze behandelingen bij Mensje te ondergaan icm een gezichtsbehandeling naar keuze. Petra of Joanne staat voor u klaar mocht u geen combinatie willen maken.

- Vanaf heden is het team Mooi Mens uitgebreid met nog een collega. Schoonheidsspecialiste Joanne staat voor u klaar op donderdag en vrijdag. Zij is een kanjer in het geven van massages en laat u graag met een feel good gevoel de deur uit lopen. Wij hebben een leuke kennismaking behandeling aan haar komst gekoppeld.

- Petra is onlangs gespecialiseerd in het geven van zwangerschapsmassages. Iedere zwangere vrouw verdient het om haar lijf in totale ontspanning te brengen. Lees meer bij lichaamsbehandelingen of boek meteen online!

Ook is Petra gestart met de opleiding tot medisch pedicure. Petra is een echte voetenvrouw en wilt alle kennis en kunde opdoen om u medio 2021 te voorzien van een medische voetverzorging.

- In verband met de nieuwe werkwijze met het Corona protocol hebben wij een Hygiëne toeslag. Wij staan voor verantwoord en hygienisch werken. De toeslag van € 3,50 zal worden toegevoegd bij uw rekening. Bedankt voor uw begrip.