Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

BOEK ONLINE
- Mesoboost intro behandeling €15,- korting! Verbeter je huid en ondersteun je huid met de mesoboost. Maak kennis met deze pijnloze mooie behandeling met korting. In januari, februari en maart voor de actieprijs van €120,-. 

- Mesoboost kuur met gratis product twv €59,95! Boost jezelf! Intensieve tijd achter de rug? Toe aan een oppepper? Kan jouw huid verbetering gebruiken? Schenk jezelf deze kuur dan schenken wij jou een hyaluronic serum twv €59,95. Plump en glow gegarandeerd! De kuur bestaat uit 2 behandelingen binnen 1 maand. Mocht er een 3e behandeling nodig zijn? Dan ontvang je deze voor de actieprijs. Prijs van de kuur €250,-. Je totale voordeel is €79,95!

Cozy Winter by Fem €65,- Dompel je onder in warmte. Femke zorgt met intensieve massagegrepen afgewisseld met hete stenen dat je lijf mag herstellen en ontspannen. Ook je gezicht wordt behandeld met een reiniging, ontspannende warme massage en een heerlijk winters cozy masker. Opladen!

Wintershine by Fem €65,- Huidverbeterende ontspannen behandeling van het gelaat. Femke start met een huidanalyse en reiniging, gebruikt een speciale huidverbeterende peeling, intensieve dieptereiniging, ze laat een unieke drukpuntmassage op je los en sluit af met een shot werkstoffen in een ampul. Rise and shine!

Cozy wintershine combi €120,- Jij bent toe aan total care! Combineer deze acties in de maanden januari, februari en maart met extra korting!

Acties zijn online in te plannen. Selecteer jouw gewenste actie bij het kopje acties en boek meteen in!

Cadeaubonnen en/of producten kunnen op afspraak afgehaald worden. Wij zijn heel flexibel, wel graag even overleg vooraf zodat het voor je klaar staat! Een cadeaubon kan voor een bedrag of voor een behandeling. Let op: Jij betaald als gever de "dagprijs". Wanneer de ontvanger de bon inlevert na een salon prijsstijging kan het zijn dat zij of hij iets bij moet betalen op de gegeven behandeling.

 Op onze socials plaatsen wij regelmatig leuke win-acties en/of last minute acties. Volg ons daarom ook op Facebook en instragram. FaceBook Mooi Mens

 

Nieuws

-Mesoboost De huidverbetering op cellulair niveau. Vanaf december boekbaar bij ons in de praktijk, de mesoboost.

We verbeteren de huidstructuur op cellulair niveau. Met een speciale pijnloze gun geven we de huid een pulse, met 32 kristallen en een cocktail van huidverbeterende ingrediënten zorgen we voor het optimaliseren van de huid en haar huidfuncties. Perfect om de aging te vertragen, het volume weer in het gelaat te krijgen, strakkere contouren en "plumpen" van de huid. Wanneer je een intensieve tijd achter de rug hebt gehad en/of lange termijn effect wenst adviseren we een korte kuur van 2-3 behandelingen met een tussentijd van 2 weken.

Behandelprijs €135,-. Bekijk nu de acties voor de maanden januari, februari en maart!

Hoera! 15 jaar! In maart bestaat Mooi Mens 15 jaar. Natuurlijk gaan we dit met jou vieren! Houd onze socials, nieuwsbrief en/of website in de gaten voor de speciale acties in onze feestmaand!

Één actie delen we alvast. Mooi Mens stelt drie behandelingen beschikbaar voor mensen met kanker. Gratis en belangenloos. Ken jij iemand of ben jij iemand die helaas in dit ziekteproces zit of onlangs heeft afgesloten (korter dan 6mnd)? Geef je dan bij ons op voor deze Mooi Mens behandeling, afgestemd op de oncologische huid.
Jezelf of een ander opgeven? Dat doe je in de maand januari. In februari nemen we contact op met de door ons geselecteerde drie mooie mensen. Zij mogen in maart komen ontspannen en genieten.
Stuur een mail naar info@beautysalonmooimens.nl