Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

- Acties!

-Bij een acne gezichtsbehandeling in juni of juli ontvangt u als klant een Extenso gel wash 15ml cadeau! Twv € 3,95. Ideaal om kennis te maken met dit product en/of mee te nemen op vakantie!

-Zomerbehandeling € 54,95 incl gratis nagellak naar keuze twv € 4,95! Met deze behandeling bent u zomer-proof. U ontvangt een reiniging van het gelaat, een peeling, het verven van de wimpers en wenkbrauwen, uw wenkbrauwen worden gemodelleerd, verzorgend gezichtsmasker en verzorging gelaat. Naar wens worden uw teennagels gelakt met uw nieuwe nagellak tijdens de behandeling. Actie is te boeken in juni, juli en augustus 2019 obv beschikbaarheid.

 Op onze Facebooksite plaatsen wij regelmatig leuke win-acties en/of last minute acties. Volg ons daarom ook op Facebook. https://www.facebook.com/Beautysalon-Mooi-Mens-255823524501989/

- Mensje is in verwachting van hun 3e kindje. Ze gaat als alles goed gaat van juni tm september met verlof. Jannie zal in deze periode klaar staan u te ontvangen in de beautysalon. De salon is aangepast geopend. De communicatie per telefoon en mail zal iets trager zijn dan u van ons gewend bent. Uiteraard doen wij ons best u zsm te woord te staan.

- Extenso is back! Voor het uitvoeren van de Acne behandelingen wordt er vanaf heden gebruik gemaakt van de specifieke acne control lijn van Extenso. Het team van Mooi Mens is gespecialiseerd in het geven van acne behandelingen. Tevens kunnen wij u of uw kind optimaal adviseren voor thuisverzorging en tips bij de onrustige huid.

- Yodeyma. Voor uw favoriete parfum of uw zoektocht naar een passende geur voor uzelf of als geschenk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben in de wachtruimte een display staan met uitstekende huidvriendelijke geuren. U kunt zelf de geuren uitproberen. En voor de meeneemprijs van €6,95 voor 15 ml heeft u een leuk cadeau voor uzelf of een ander. Er zijn diverse kwaliteitsgeuren voor heren en dames. De flacon is ideaal mee te nemen in uw handtas of voor op vakantie!