Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Acties!

BOEK ONLINE

- Zomer in kleur
Tot en met augustus 2020 ontvangt u bij uw Pedicure de Luxe behandeling een luxe nagellak naar keuze twv €8,95! Wij kunnen direct tijdens de behandeling uw teennagels voorzien van deze vrolijke kleur.

 Op onze Facebooksite plaatsen wij regelmatig leuke win-acties en/of last minute acties. Volg ons daarom ook op Facebook. FaceBook Mooi Mens

Nieuws

- Vanaf 11 mei hebben wij onze deuren weer geopend voor behandelingen. Wij werken met een Corona protocol en zullen u in de salon begeleiden met onze Hygiëne stappenplan. Wilt u even ons protocol doorlezen voordat u een afspraak maakt?

- Per September zal Mensje zicht richten op de uitgebreidere behandelingen. Concreet betekent dit dat het niet meer mogelijk is los een deelbehandeling, pedicure/manicure en/of massage te boeken. Wel is het mogelijk deze behandelingen bij Mensje te ondergaan icm een gezichtsbehandeling naar keuze. Petra staat voor u klaar mocht u geen combinatie willen maken.

-Mensje heeft de studie Microneedling afgerond. Ze heeft diverse studies en cursussen gevolgd zodat ze op therapeutisch niveau deze behandelingen kan aanbieden. Perfect voor de huidverbetering. Lees binnenkort meer. Te boeken vanaf augustus 2020.

- In verband met de nieuwe werkwijze met het Corona protocol hebben wij een Hygiëne toeslag. Wij staan voor verantwoord en hygienisch werken. De toeslag van € 3,50 zal worden toegevoegd bij uw rekening. Bedankt voor uw begrip.