Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Acties!

BOEK ONLINE

-Kennismakings actie Fresh Face € 35,-. Kent u ons nog niet? Wanneer u deze behandeling boekt kunt u kennis maken met ons, onze beautyboerderij en de producten. We bespreken uw wensen en vertellen onze mogelijkheden. U ontvangt: een reiniging, peeling, massage van het gelaat, masker en verzorging. Ook als u ons al kent bent u welkom om voor deze actieprijs uw gezicht te laten oppeppen. Deze actie is te boeken tot en met januari 2020. Heel graag tot ziens!

- Februari en maart 2020. Kennismakings acties Petra.
Complete genieten € 75,- Complete gezichtsbehandeling + pedicure tot 30 min.

Total Hot Relax € 48,50 Complete lichaamsmassage met Hotstones.

Duo Complete Actie 2e persoon €12,50 Duo Complete voor slechts € 75,-

Acties zijn geldig in februari en maart 2020 in de agenda van Petra.

 Op onze Facebooksite plaatsen wij regelmatig leuke win-acties en/of last minute acties. Volg ons daarom ook op Facebook. FaceBook Mooi Mens

Nieuws

- Jannie gaat per februari Mooi Mens verlaten voor een fulltime functie in de wellness. Wij verwelkomen per februari Petra die staat te popelen om te starten in de beautysalon. Maak nu zeer voordelig kennis met Petra met 1 van de kennismakingsacties.

-Per oktober zijn we gestart met het huidverbetering seizoen. Komende periode is de perfecte timing om uw huid te laten verbeteren. Nieuw in ons assortiment is de BioPulse behandeling. Voor iedere huid zijn er diverse mogelijkheden de huid te perfectioneren. Wij adviseren u graag!

- Yodeyma. Voor uw favoriete parfum of uw zoektocht naar een passende geur voor uzelf of als geschenk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben in de wachtruimte een display staan met uitstekende huidvriendelijke geuren. U kunt zelf de geuren uitproberen. En voor de meeneemprijs van €6,95 voor 15 ml heeft u een leuk cadeau voor uzelf of een ander. Er zijn diverse kwaliteitsgeuren voor heren en dames. De flacon is ideaal mee te nemen in uw handtas of voor op vakantie!